Zamieszczone przez tadfi
[O2] Kodowanie - dużo fajnych opisów z zdjęciami i filmikami
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez AndysZamieszczone przez tadfiDobre pytanie, jak to wygląda? W którym jest miejscu? Mogę zejść na parking i zobaczyć, tylko muszę wiedzieć gdzie
[ Dodano: Pią 23 Kwi, 10 10:01 ]
No a jeśli nie mam, to powinienem wpisać 244 (128+64+32+16+4).
Po pracy sprawdzę jak to zadziała.
[ Dodano: Pią 23 Kwi, 10 10:02 ]
Jeszcze pytanie: przez jakie lampki realizowane jest to podświetlenie drzwi?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zelu00Czesc,
Cos za bardzo pokombinowalem z kodowaniem w mojej O2 i teraz po wlaczeniu swiatel caly czas swieca swiatla stopu (oprocz trzeciego). Wie ktos moze, ktory bajt moze byc za to odpowiedzialny?Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Mihau, nie wiem czy nie trzeba z tym jechać do ASO, bo ostatnio rozmawiałem z jedny pracownikiem ASO i coś próbowali kodawać VAG-iem i spalili wiązkę. Podobno te po FL mają jakąś blokadę, ale dokładnie nie wiem o co kaman. W OII przed FL idzie opóźnić spryski reflektorów i idzie włączyć oba przeciwmgielne z tyłu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mihauto już wole z tym żyć niż jechać do ASO żebym był królikiem doświadczalnym :|
Zamieszczone przez EnriquezW Passacie jak i prawdopodobnie O2 przed FL jest wprost możliwość opóźnienia w ms czasu zadziałania sprysków świateł. W FL się nie bawiłem, bo nie mam.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Panowie,
przy skanowaniu O2 czy są błędy VAG skanuje też xenony i wtedy robią ruch w dół i górę wraz ze słyszalnym buczeniem, taki sam ruch robią przy przekręceniu stacyjki i włączeniu świateł ale bez buczenia, wczoraj trochę grzebałem w aucie i teraz mam ten ruch z buczeniem przy przekręceniu stacyjki, ktoś ma pomysł co na grzebałem ? lub jak wrócić do ustawień fabrycznych ?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabpiotrek_gdy, ale loru chodzi ze jak uruchamia auto to mu xenon gora-dol i buczy. U mnie nie ma buczenia przy przekrecaniu kluczyka.
dobra już chyba wiew co spiep...... sprawdzę i wieczorem i dam znać ale wszystkie sugestie nadal miło widziane.
[edit]
Sprawa już rozwiązana, przypadkowo rozpocząłem procedurę poziomowania xenonów którą nie dokończyłem tak jak należy ops:O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz